Wat kun je verwachten

Als vrijwilliger bij Baroeg krijg je gratis toegang tot concerten in Baroeg en korting op consumpties. Dat is natuurlijk super leuk! Wat wij echter veel belangrijker vinden is dat Baroeg een fijne (werk)plek is voor iedereen. Ons doel is om samen met jou een leuke werkplek te creëren waar je relevante werkervaring opdoet (voor op je cv), je netwerk uitbreidt en de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar functies als productieleider of een plek in het medewerkers-management team.

Als vrijwilliger vragen wij van jou minimaal 18 keer per jaar, dus gemiddeld 1,5 keer per maand te werken. Je kunt het rooster zelf invullen en dus kiezen tijdens welke concerten jij het tof vindt om te werken of juist liever als gast wil komen. Wanneer je een halfjaar werkzaam bent bij Baroeg, mag je één keer per maand iemand op de gastenlijst zetten. 

AANMELDEN
Klinkt dit jou als muziek in de oren? Meld je dan aan via dit formulier. Als je vooraf nog vragen hebt kun je deze mailen naar: MMT@baroeg.nl. Tijdens kantooruren zijn we ook telefonisch bereikbaar op: 010-4325735.

patrick algemeen punkers zonder logo website

Foto: Patrick Dreuning