Doorgroeien

Als vrijwilliger bij Baroeg is het niet verplicht om voor één soort werkzaamheid te kiezen. Op het rooster kun je zelf invullen welke taak jij de betreffende dag op je wil nemen. Wanneer je geïnteresseerd bent in een functie waarvoor je nog niet bent ingewerkt, kun je dit overleggen met het Medewerkers Managementteam (MMT). Zij zorgen dan dat jij wordt ingewerkt op de nieuwe plek. Als je graag meer wil leren of het leuk vindt om afwisselend werk te doen, is dat dus mogelijk!

Wanneer je helemaal bent ingeburgerd bij Baroeg en je wil graag nog meer betekenen, bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar de volgende functies. 

De productieleider
Dit is de persoon die tijdens producties eindverantwoordelijk is voor het publiek, de bands en leiding geeft aan de overige medewerkers. Ook de security staat onder toezicht van de productieleider. De productieleiders worden aangestuurd door de directeur. Zij vormen een belangrijke schakel tussen de staf en de overige medewerkers.

Het Medewerkers Management Team (MMT)
Dit team bestaat uit maximaal 8 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het uitvoerende gedeelte van de medewerkerscoördinatie van Baroeg. Zij doen de intakegesprekken met nieuwe medewerkers, zijn verantwoordelijk voor de juiste begeleiding, opleiding en bewaking van de voortgang van de medewerkers. Ze verzorgen de inroostering voor de producties en houden samen met de administratief medewerker de medewerker administratie bij.

kick horeca zonder logo zw6

 Foto: Kick Verhaegen