Vrijwilligers gezocht

Baroeg zou niet kunnen draaien zonder de inzet van onze tientallen vrijwilligers. Wij zijn hier ontzettend blij mee, maar kunnen nog wel wat handen gebruiken. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers vanaf 17 jaar! Naast gratis entree voor alle Baroegconcerten en flinke korting op consumpties, bieden wij jou een plek in een supertof team waar je relevante ervaring kunt opdoen. Bekijk hieronder welke functies er zijn in Baroeg en welke het beste bij jou past.

Kok
Heb jij ervaring met koken voor grote groepen of wil je dit graag leren? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Naast eten bereiden is het als kok in Baroeg belangrijk dat je stressbestendig, betrouwbaar en creatief bent. Ook moet je goed kunnen samenwerken en luisteren naar de wensen van de artiesten. 

Barmedewerker
Achter de bar zijn sociale skills essentieel, zowel naar de klant als naar je collega’s. Dat maakt het voor veel mensen juist de leukste functie. Doorzettingsvermogen, samenwerking en stressbestendigheid zijn nog drie onmisbare kwaliteiten. Ervaring is mooi meegenomen, maar ook als jij dit juist wil leren ben je van harte welkom.

Entree- en garderobemedewerker
Wanneer je bij de entree en garderobe werkt is het belangrijk dat je sociaal, klantvriendelijk en oplossingsgericht te werk gaat. Jij bent namelijk de eerste persoon die onze bezoekers verwelkomt en ervoor zorgt dat ze een leuke avond tegemoet gaan.

Middagmedewerker
Ben jij zelfstandig, zorgvuldig en werk je liever 's middags, zodat je 's avonds lekker naar het concert kunt kijken? Dan past deze functie bij jou. Als middagmedewerker is het jouw verantwoordelijkheid te zorgen dat de zaal, het café en de backstage in orde zijn, zodat de productie voor de rest van het personeel, het publiek en de bands goed verloopt.

Licht
Zit jij het liefst achter de knoppen en kun je de ruige line-up van Baroeg wel waarderen? Dan zoeken we jou! Als lichttechnicus in Baroeg is het belangrijk dat je ervaring hebt, of gedreven bent om ervaring op te doen. We zien graag wat je in huis hebt.

Onderhoud
Ben jij technisch, handig en steek je met plezier de handen uit de mouwen? Dan zouden wij het te gek vinden als je een steentje wil bijdragen door te helpen aan het onderhoud van Baroeg. Onze beheerder heeft ongetwijfeld wel een klusje voor je. 

AANMELDEN
Wil je je opgeven? Vul dan dit formulier in:

Aanmeldformulier

Als je vooraf nog vragen hebt kun je deze mailen naar: MMT@baroeg.nl. Tijdens kantooruren zijn we ook telefonisch bereikbaar op: 010-4325735.

patrick algemeen handjes zonder logo website

Foto: Patrick Dreuning