Verhuur

Poppodium Baroeg
Als Baroeg zelf geen evenementen organiseert is het gebouw beschikbaar voor verhuur. Baroeg bestaat uit een café (tot 150 bezoekers) en een losse zaal. Omdat Baroeg een poppodium is heeft het pand, naast een prima geluid- en lichtinstallatie, een unieke en rauwe sfeer.
Ook de zaal met podium is beschikbaar voor losse verhuur. Bands kunnen hier, onder begeleiding van onze technici, oefenen op het podium. De zaal met podium is tevens geschikt voor het opnemen van videoclips en voor fotoshoots. Voor grotere feesten is het mogelijk om het café en de zaal te huren (tot 350 bezoekers).
Benieuwd hoe Baroeg er aan de binnenkant uitziet? Check dan onze 3D tour.

Waarom Baroeg
Baroeg is goed bereikbaar met het OV. Het pand staat dichtbij NS station Rotterdam Lombardijen maar is ook bereikbaar met tram en bus. Baroeg ligt dichtbij de A15 en is dus ook per auto prima bereikbaar. Tegenover het pand kan er gratis geparkeerd worden. Baroeg biedt concurrerende prijzen en desgevraagd ook personeel voor achter de bar, bij het geluid of het licht. Ook als het gaat om catering, muzikale omlijsting of (ontwerp van) promotie, kan Baroeg ondersteuning bieden. In overleg is ook gebruik van onze keuken mogelijk.

Kosten & Voorwaarden
Stuur voor een prijsopgaaf een email naar leon@baroeg.nl, met daarin: hoeveel mensen u verwacht, welke acts u wil neerzetten en wat de openingstijden zijn.
Let op: Baroeg is niet te huur voor privé feesten & er wordt altijd gebruik gemaakt van de bar van Baroeg, tegen reguliere prijzen: € 2,50 per muntje.

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie en aanvragen contact op met Leon van Rijnsbergen: Mail hem via Leon@baroeg.nl of bel 010 - 432 57 35. Tot ziens!

Baroeg1912014 01 verhuurpic